TAJIMA-CENTER.COM.UA

TAJIMA-CENTER.COM.UA


Про TAJIMA:

"Що таке хороший інструмент?" - Кожен з нас часто задає собі це вікове питання. Один інструмент компактний та легкозламний, інший дешевий проте зовсім неякісний, є сильний проте дуже важкий та незграбний , незрозумілі продукти зустрічаються скрізь... Філософія TAJIMA є незмінною понад 100 років, і полягає на кількох основних концепціях: ретельний підбір матеріалів, найкращі високоякісні марки японської сталі, використання стійких до нафтопродуктів еластомерів, ефективний дизайн, контроль якості виробництва на кожному з етапів. Максимальна компетентність кожного працівника завдяки славнозвісній японській працелюбності та самовідданості де всі в команді працюють на досягнення результату, зусиллями кожного твориться оригінальна якість. Якість продуктів TAJIMA яка відчувається від першого захоплення, і яка триває протягом всього терміну служби продукту. TAJIMA це інструмент який відповідає вартості.

Розробка інструменту TAJIMA починається з відрядження не менш ніж 40 працівників на будівельні майданчики, де вони працюють разом з будівельниками у підмайстрах, і ведуть пряме спостереження як використовується інструмент і саме в якому інструменті виникає потреба. Після чіткого виявлення та розуміння, що саме є актуальним і необхідним, які вузли найслабші чи найвразливіші починається процес матеріалізації ідей, сотні тестувань та порівнювань, втілення інновацій та розробка дизайну. Після надходження готової продукції в продаж інженери TAJIMA опитують неменше 800 користувачів мінімум з 10 роздрібних магазинів у різних країнах, щоб отримати безцінний досвід та відгук безпосередніх користувачів інструменту. Саме тому інструменти TAJIMA компактні та надійні та отримують високу якість, яка є основним критерієм компанії TAJIMA на кожній стадії виробництва продукції, і саме тому у користувачів інструменту TAJIMA один з найвищих відсотків повернення клієнтів за повторною покупкою. Мета компанії є незмінною від самого початку її заснування в далекому 1909 році - надати клієнту максимально ефективний, якісний та надійний інструмент.

Виробництво інструменту TAJIMA здійснюється на шести сучасних заводах, компанія TAJIMA є однією з небагатьох яка використовує великий відсоток ручного виробництва, не дивлячись на дороговизну даного методу. Компанія не пішла на падіння якісних показників, і зберігає багатоступеневий контроль якості продукції, де кожна стадія виробництва суворо контролюється відносно еталонів. Компанія також не пішла шляхом гламурності продукції в жертву зносостійкості та живучості інструменту під час експлуатації, і тому до бренду TAJIMA можна чесно приставити лейбл - MADE IN JAPAN


ПЕРЕЙТИ НА САЙТ - TAJIMA-CENTER.COM.UA